over ons 

VISIE

 

O’Sea, uw partner in verwennen

O’Sea is dé “place to be” voor wie professioneel een schoonheid- en/of wellness-salon opstart, vernieuwt of uitbreidt. Van de inrichting tot en met de producten staan wij u bij met inspiratie, raad én daad.

O'Sea ligt niet ver van de waterlijn in Oostende.
De zee is voor ons dan ook een eindeloze bron van inspiratie! Niet alleen bij de ontwikkeling van onze eigen lijn kwaliteitsproducten, ook voor het concipiëren van uw stijlvolle salon. Een salon waar het aangenaam vertoeven is en dat alles mee heeft voor een bruisende business!

O’Sea, uw zee van kwaliTIJD
Zien, voelen, ruiken, proberen, beleven, ... Tijdens uw bezoek aan O’Sea worden alle zintuigen geprikkeld. Overal kunt u rustig grasduinen en alle producten mag u rustig uittesten in onze professionele cabines.

over osea team osea
 

MISSIE

O’Sea verkoopt inrichtingen, producten, en opleidingen aan verzorging- en wellness-centra, schoonheidsspecialisten, pedicures en iedereen die geïnteresseerd is in deze sector.

Aanpak
O’Sea realiseert deze missie in een unieke, aangename sfeer van funshopping en verwennerij.
In het splinternieuwe verzorgingscentrum van O’Sea (Oostende aan zee) geven we ook praktische opleidingen, demonstraties, team-buildings, make-overs …

Budgetvriendelijk
De beleidsvisie van O’Sea inspireerde ons tot de ontwikkeling van een nieuwe lijn producten van topkwaliteit die we u tegen bijzonder interessante prijzen aanbieden.

O’Sea. Moet er nog zand zijn …?